a
Weekmenu

Weekmenu

De keuze
is aan jou.

In onze locaties De Eschpoort, Ariënsstaete en Ariënshuis vindt u onze sfeervolle restaurants. Om te zien wat er deze of de volgende week wordt gegeten, klikt u op de link van de betreffende week.

De locaties Ariënshuis, Ariënsstaete, Bruggerbosch, De Eschpoort en Klaaskateplein bieden naast de warme maaltijden een ‘kleine kaart’ aan voor een gezellig hapje tussendoor. Heeft u iets te vieren of wilt u ‘gewoon’ een feestelijk arrangement bestellen? Dat kan. Wij bieden u graag onze vernieuwde cateringmap aan met uitgebreide en betaalbare arrangementen. Bekijk hier ons aanbod.

Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u om vooraf te reserveren via telefoonnummer 053 – 482 66 88.

Week 42

maandag

Voor

Aspergesoep of een runderbouillon

Hoofd

Hachee met jus, rode kool en puree

Stoofpeertje

Rauwkost

Na

Vanille vla of yoghurt

dinsdag

Maaltijdsoep

Erwtensoep met rookworst

Geserveerd met een passend garnituur

Na

Griesmeeltoetje of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere Champignonsoep of een kalfsbouillon

Hoofd

Kipspies met pindasaus

Frites & mayonaise

Aardappelsalade

Na

Dubbel vla of yoghurt

donderdag

Voor

Uiensoep of een groentebouillon

Hoofd

Pasta bolognese met geraspte kaas en rucola

Rauwkost v/d dag

Na

Tiramisu of yoghurt

vrijdag

Voor

Juliennesoep of Aspergebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, spinazie met ei en gekookte krielaardappelen

Rauwkost v/d dag

Na

Bosvruchten yoghurt met slagroom of yoghurt

zaterdag

Voor

champignonsoep of tomatenbouillon

Hoofd

Stamppot zuurkool met jus

Speklap

ananas

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Ossenstaartsoep of runderbouillon

Hoofd

Schnitzel met roomsaus, gebakken aardappelen en romanesco

Na

Advocaat bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 43

maandag

Voor

Tomatensoep of groentebouillon

Hoofd

Gehaktbal met jus, andijvie a la creme en

gekookte aardappelen

Na

Frambozenvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Bruine bonensoep of champignonbouillon

Hoofd

Kipfilet met jus, gekookte aardappelen en Bloemkool met kaas

Rauwkost v/d dag

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de Chef!

donderdag

Voor

Kippensoep of runderbouillon

Hoofd

Nasi goreng met babi pangang en een omelet

Kroepoek en rauwkost

Na

Sinaasappel of yoghurt

vrijdag

Voor

Kerriesoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken kibbeling met remoulade saus,

rode bieten en aardappelpuree

Rauwkost v/d dag

Na

Vanille vla met slagroom of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere tomatensoep of runderbouillon


Hoofd

Stamppot boerenkool met rookworst

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of kalfsbouillon

Hoofd

Kippendij met kerriesaus, sperziebonen met spekjes en gebakken Rösti

Rauwkost v/d dag

Na

Rum-rozijnen Bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 44

maandag

Voor

pompoensoep of runderbouillon

Hoofd

Runderlap met jus, spruitjes en

gekookte aardappelen

Rauwkost

Na

Peren kwark of yoghurt

dinsdag

Voor

Humkessoep of groentebouillon

Hoofd

Varkensfiletlapje met een kapucijners-schotel

Rauwkost v/d dag

Na

Vanille yoghurt of yoghurt

woensdag

Snack dag:

Variatie snacks menu

donderdag

Voor

Heldere Chinese tomatensoep of kippenbouillon

Hoofd

Bami goreng met een loempia en babi ketjap

rauwkost en kroepoek

Na

Chocoladevla met slagroom of yoghurt

vrijdag

Voor

Selderijsoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, wortelen en roomaardappelen

Rauwkost v/d dag

Na

Boerenjongensmousse of yoghurt

zaterdag

Voor

Aspergesoep of runderbouillon

Hoofd

Bon femme met een kippenpoot

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of tomatenbouillon

Hoofd

Cordonbleu, broccoli en gebakken aardappelschijfjes

Rauwkost

Na

Chocoladebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 45

maandag

Voor

Goulashsoep of groentebouillon

Hoofd

Katenschijf met jus, witlof met ham/kaas en

gekookte aardappelen

Rauwkost

Na

Karamelvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Linzensoep met spekjes of kippenbouillon

Hoofd

Huisgemaakte kip-kerrie met rijst

wokgroenten

Rauwkost

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassings menu van de chef

donderdag

Voor

Heldere champignonsoep of runderbouillon

Hoofd

Pasta met Carbonarasaus

Rauwkost v/d dag

Na

Kersenvla of yoghurt

vrijdag

Voor

Tomaten/groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Kibbeling met remouladesaus, gemengde groente en frietjes

Rauwkost v/d dag

Na

citroen vla of yoghurt

zaterdag

Voor

Uiensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot hutspot met Hachee

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Kalfssoep of aspergebouillon

Hoofd

Varkenshaas met Champignonsaus,

Gebakken aardappelen

Stoofappeltje, boontjes en rauwkost

Na

Sinaasappelbavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 46

maandag

Voor

Kerriesoep of groentebouillon

Hoofd

Luxe burger met jus, broccoli en aardappelen-gratin

Rauwkost

Na

Griesmeel vla of yoghurt

dinsdag

Voor

Gebonden bospaddenstoelensoep of runderbouillon

Hoofd

Procureurlapje, Rode bieten en aardappelpuree

Rauwkost

Na

Vlaflip of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere aspergesoep of kruidenbouillon

Hoofd

Mekong rijst

Stoofpotje van kip

Tomatensalade

Na

Roomvla met slagroom of yoghurt



donderdag

Voor

Gebonden mosterdsoep of runderbouillon

Hoofd

Hawaï schnitzel

Gebakken aardappel en doperwten

Rauwkost

Na

Hopjesvla met slagroom of yoghurt

vrijdag

Voor

Koningen soep of groentebouillon

Hoofd

Zalmfilet met hollandaise-saus, schorseneren en een dille puree

Rauwkost v/d dag

Na

Bosvruchtenkwark of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere Kippensoep of tomatenbouillon

Hoofd

Stamppot van het huis met een gehaktbal

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Minestronesoep of runderbouillon

Hoofd

Stoofrollade met rode wijnsaus, gebakken aardappelen, spruitjes met ui en spek

Rauwkost v/d dag

Na

Vanillebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 47

maandag

Voor

Aspergesoep of een runderbouillon

Hoofd

Hachee met jus, rode kool en puree

Stoofpeertje

Rauwkost

Na

Vanille vla of yoghurt

dinsdag

Maaltijdsoep

Erwtensoep met rookworst

Geserveerd met een passend garnituur

Na

Griesmeeltoetje of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere Champignonsoep of een kalfsbouillon

Hoofd

Kipspies met pindasaus

Frites & mayonaise

Aardappelsalade

Na

Dubbel vla of yoghurt

donderdag

Voor

Uiensoep of een groentebouillon

Hoofd

Pasta bolognese met geraspte kaas en rucola

Rauwkost v/d dag

Na

Tiramisu of yoghurt

vrijdag

Voor

Juliennesoep of Aspergebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, spinazie met ei en gekookte krielaardappelen

Rauwkost v/d dag

Na

Bosvruchten yoghurt met slagroom of yoghurt

zaterdag

Voor

champignonsoep of tomatenbouillon

Hoofd

Stamppot zuurkool met jus

Speklap

ananas

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Ossenstaartsoep of runderbouillon

Hoofd

Schnitzel met roomsaus, gebakken aardappelen en romanesco

Na

Advocaat bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 48

maandag

Voor

Tomatensoep of groentebouillon

Hoofd

Gehaktbal met jus, andijvie a la creme en

gekookte aardappelen

Na

Frambozenvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Bruine bonensoep of champignonbouillon

Hoofd

Kipfilet met jus, gekookte aardappelen en Bloemkool met kaas

Rauwkost v/d dag

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de Chef!

donderdag

Voor

Kippensoep of runderbouillon

Hoofd

Nasi goreng met babi pangang en een omelet

Kroepoek en rauwkost

Na

Sinaasappel of yoghurt

vrijdag

Voor

Kerriesoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken kibbeling met remoulade saus,

rode bieten en aardappelpuree

Rauwkost v/d dag

Na

Vanille vla met slagroom of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere tomatensoep of runderbouillon


Hoofd

Stamppot boerenkool met rookworst

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of kalfsbouillon

Hoofd

Kippendij met kerriesaus, sperziebonen met spekjes en gebakken Rösti

Rauwkost v/d dag

Na

Rum-rozijnen Bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 49

maandag

Voor

pompoensoep of runderbouillon

Hoofd

Runderlap met jus, spruitjes en

gekookte aardappelen

Rauwkost

Na

Peren kwark of yoghurt

dinsdag

Voor

Humkessoep of groentebouillon

Hoofd

Varkensfiletlapje met een kapucijners-schotel

Rauwkost v/d dag

Na

Vanille yoghurt of yoghurt

woensdag

Snack dag:

Variatie snacks menu

donderdag

Voor

Heldere Chinese tomatensoep of kippenbouillon

Hoofd

Bami goreng met een loempia en babi ketjap

rauwkost en kroepoek

Na

Chocoladevla met slagroom of yoghurt

vrijdag

Voor

Selderijsoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, wortelen en roomaardappelen

Rauwkost v/d dag

Na

Boerenjongensmousse of yoghurt

zaterdag

Voor

Aspergesoep of runderbouillon

Hoofd

Bon femme met een kippenpoot

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of tomatenbouillon

Hoofd

Cordonbleu, broccoli en gebakken aardappelschijfjes

Rauwkost

Na

Chocoladebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 50

maandag

Voor

Goulashsoep of groentebouillon

Hoofd

Katenschijf met jus, witlof met ham/kaas en

gekookte aardappelen

Rauwkost

Na

Karamelvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Linzensoep met spekjes of kippenbouillon

Hoofd

Huisgemaakte kip-kerrie met rijst

wokgroenten

Rauwkost

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassings menu van de chef

donderdag

Voor

Heldere champignonsoep of runderbouillon

Hoofd

Pasta met Carbonarasaus

Rauwkost v/d dag

Na

Kersenvla of yoghurt

vrijdag

Voor

Tomaten/groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Kibbeling met remouladesaus, gemengde groente en frietjes

Rauwkost v/d dag

Na

citroen vla of yoghurt

zaterdag
Vandaag

Voor

Uiensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot hutspot met Hachee

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Kalfssoep of aspergebouillon

Hoofd

Varkenshaas met Champignonsaus,

Gebakken aardappelen

Stoofappeltje, boontjes en rauwkost

Na

Sinaasappelbavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 51 (Deze week)

maandag

Voor

Kerriesoep of groentebouillon

Hoofd

Luxe burger met jus, broccoli en aardappelen-gratin

Rauwkost

Na

Griesmeel vla of yoghurt

dinsdag

Voor

Gebonden bospaddenstoelensoep of runderbouillon

Hoofd

Procureurlapje, Rode bieten en aardappelpuree

Rauwkost

Na

Vlaflip of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere aspergesoep of kruidenbouillon

Hoofd

Mekong rijst

Stoofpotje van kip

Tomatensalade

Na

Roomvla met slagroom of yoghurt



donderdag

Voor

Gebonden mosterdsoep of runderbouillon

Hoofd

Hawaï schnitzel

Gebakken aardappel en doperwten

Rauwkost

Na

Hopjesvla met slagroom of yoghurt

vrijdag

Voor

Koningen soep of groentebouillon

Hoofd

Zalmfilet met hollandaise-saus, schorseneren en een dille puree

Rauwkost v/d dag

Na

Bosvruchtenkwark of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere Kippensoep of tomatenbouillon

Hoofd

Stamppot van het huis met een gehaktbal

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Minestronesoep of runderbouillon

Hoofd

Stoofrollade met rode wijnsaus, gebakken aardappelen, spruitjes met ui en spek

Rauwkost v/d dag

Na

Vanillebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 52

maandag

Voor

Aspergesoep of een runderbouillon

Hoofd

Hachee met jus, rode kool en puree

Stoofpeertje

Rauwkost

Na

Vanille vla of yoghurt

dinsdag

Maaltijdsoep

Erwtensoep met rookworst

Geserveerd met een passend garnituur

Na

Griesmeeltoetje of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere Champignonsoep of een kalfsbouillon

Hoofd

Kipspies met pindasaus

Frites & mayonaise

Aardappelsalade

Na

Dubbel vla of yoghurt

donderdag

Voor

Uiensoep of een groentebouillon

Hoofd

Pasta bolognese met geraspte kaas en rucola

Rauwkost v/d dag

Na

Tiramisu of yoghurt

vrijdag

Voor

Juliennesoep of Aspergebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, spinazie met ei en gekookte krielaardappelen

Rauwkost v/d dag

Na

Bosvruchten yoghurt met slagroom of yoghurt

zaterdag

Voor

champignonsoep of tomatenbouillon

Hoofd

Stamppot zuurkool met jus

Speklap

ananas

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Ossenstaartsoep of runderbouillon

Hoofd

Schnitzel met roomsaus, gebakken aardappelen en romanesco

Na

Advocaat bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 1

maandag

Voor

Tomatensoep of groentebouillon

Hoofd

Gehaktbal met jus, andijvie a la creme en

gekookte aardappelen

Na

Frambozenvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Bruine bonensoep of champignonbouillon

Hoofd

Kipfilet met jus, gekookte aardappelen en Bloemkool met kaas

Rauwkost v/d dag

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de Chef!

donderdag

Voor

Kippensoep of runderbouillon

Hoofd

Nasi goreng met babi pangang en een omelet

Kroepoek en rauwkost

Na

Sinaasappel of yoghurt

vrijdag

Voor

Kerriesoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken kibbeling met remoulade saus,

rode bieten en aardappelpuree

Rauwkost v/d dag

Na

Vanille vla met slagroom of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere tomatensoep of runderbouillon


Hoofd

Stamppot boerenkool met rookworst

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of kalfsbouillon

Hoofd

Kippendij met kerriesaus, sperziebonen met spekjes en gebakken Rösti

Rauwkost v/d dag

Na

Rum-rozijnen Bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 2

maandag

Voor

pompoensoep of runderbouillon

Hoofd

Runderlap met jus, spruitjes en

gekookte aardappelen

Rauwkost

Na

Peren kwark of yoghurt

dinsdag

Voor

Humkessoep of groentebouillon

Hoofd

Varkensfiletlapje met een kapucijners-schotel

Rauwkost v/d dag

Na

Vanille yoghurt of yoghurt

woensdag

Snack dag:

Variatie snacks menu

donderdag

Voor

Heldere Chinese tomatensoep of kippenbouillon

Hoofd

Bami goreng met een loempia en babi ketjap

rauwkost en kroepoek

Na

Chocoladevla met slagroom of yoghurt

vrijdag

Voor

Selderijsoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, wortelen en roomaardappelen

Rauwkost v/d dag

Na

Boerenjongensmousse of yoghurt

zaterdag

Voor

Aspergesoep of runderbouillon

Hoofd

Bon femme met een kippenpoot

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of tomatenbouillon

Hoofd

Cordonbleu, broccoli en gebakken aardappelschijfjes

Rauwkost

Na

Chocoladebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 3

maandag

Voor

Goulashsoep of groentebouillon

Hoofd

Katenschijf met jus, witlof met ham/kaas en

gekookte aardappelen

Rauwkost

Na

Karamelvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Linzensoep met spekjes of kippenbouillon

Hoofd

Huisgemaakte kip-kerrie met rijst

wokgroenten

Rauwkost

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassings menu van de chef

donderdag

Voor

Heldere champignonsoep of runderbouillon

Hoofd

Pasta met Carbonarasaus

Rauwkost v/d dag

Na

Kersenvla of yoghurt

vrijdag

Voor

Tomaten/groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Kibbeling met remouladesaus, gemengde groente en frietjes

Rauwkost v/d dag

Na

citroen vla of yoghurt

zaterdag

Voor

Uiensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot hutspot met Hachee

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Kalfssoep of aspergebouillon

Hoofd

Varkenshaas met Champignonsaus,

Gebakken aardappelen

Stoofappeltje, boontjes en rauwkost

Na

Sinaasappelbavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 4

maandag

Voor

Kerriesoep of groentebouillon

Hoofd

Luxe burger met jus, broccoli en aardappelen-gratin

Rauwkost

Na

Griesmeel vla of yoghurt

dinsdag

Voor

Gebonden bospaddenstoelensoep of runderbouillon

Hoofd

Procureurlapje, Rode bieten en aardappelpuree

Rauwkost

Na

Vlaflip of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere aspergesoep of kruidenbouillon

Hoofd

Mekong rijst

Stoofpotje van kip

Tomatensalade

Na

Roomvla met slagroom of yoghurt



donderdag

Voor

Gebonden mosterdsoep of runderbouillon

Hoofd

Hawaï schnitzel

Gebakken aardappel en doperwten

Rauwkost

Na

Hopjesvla met slagroom of yoghurt

vrijdag

Voor

Koningen soep of groentebouillon

Hoofd

Zalmfilet met hollandaise-saus, schorseneren en een dille puree

Rauwkost v/d dag

Na

Bosvruchtenkwark of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere Kippensoep of tomatenbouillon

Hoofd

Stamppot van het huis met een gehaktbal

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Minestronesoep of runderbouillon

Hoofd

Stoofrollade met rode wijnsaus, gebakken aardappelen, spruitjes met ui en spek

Rauwkost v/d dag

Na

Vanillebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 5

maandag

Voor

Aspergesoep of een runderbouillon

Hoofd

Hachee met jus, rode kool en puree

Stoofpeertje

Rauwkost

Na

Vanille vla of yoghurt

dinsdag

Maaltijdsoep

Erwtensoep met rookworst

Geserveerd met een passend garnituur

Na

Griesmeeltoetje of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere Champignonsoep of een kalfsbouillon

Hoofd

Kipspies met pindasaus

Frites & mayonaise

Aardappelsalade

Na

Dubbel vla of yoghurt

donderdag

Voor

Uiensoep of een groentebouillon

Hoofd

Pasta bolognese met geraspte kaas en rucola

Rauwkost v/d dag

Na

Tiramisu of yoghurt

vrijdag

Voor

Juliennesoep of Aspergebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, spinazie met ei en gekookte krielaardappelen

Rauwkost v/d dag

Na

Bosvruchten yoghurt met slagroom of yoghurt

zaterdag

Voor

champignonsoep of tomatenbouillon

Hoofd

Stamppot zuurkool met jus

Speklap

ananas

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Ossenstaartsoep of runderbouillon

Hoofd

Schnitzel met roomsaus, gebakken aardappelen en romanesco

Na

Advocaat bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 6

maandag

Voor

Tomatensoep of groentebouillon

Hoofd

Gehaktbal met jus, andijvie a la creme en

gekookte aardappelen

Na

Frambozenvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Bruine bonensoep of champignonbouillon

Hoofd

Kipfilet met jus, gekookte aardappelen en Bloemkool met kaas

Rauwkost v/d dag

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de Chef!

donderdag

Voor

Kippensoep of runderbouillon

Hoofd

Nasi goreng met babi pangang en een omelet

Kroepoek en rauwkost

Na

Sinaasappel of yoghurt

vrijdag

Voor

Kerriesoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken kibbeling met remoulade saus,

rode bieten en aardappelpuree

Rauwkost v/d dag

Na

Vanille vla met slagroom of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere tomatensoep of runderbouillon


Hoofd

Stamppot boerenkool met rookworst

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of kalfsbouillon

Hoofd

Kippendij met kerriesaus, sperziebonen met spekjes en gebakken Rösti

Rauwkost v/d dag

Na

Rum-rozijnen Bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 7

maandag

Voor

pompoensoep of runderbouillon

Hoofd

Runderlap met jus, spruitjes en

gekookte aardappelen

Rauwkost

Na

Peren kwark of yoghurt

dinsdag

Voor

Humkessoep of groentebouillon

Hoofd

Varkensfiletlapje met een kapucijners-schotel

Rauwkost v/d dag

Na

Vanille yoghurt of yoghurt

woensdag

Snack dag:

Variatie snacks menu

donderdag

Voor

Heldere Chinese tomatensoep of kippenbouillon

Hoofd

Bami goreng met een loempia en babi ketjap

rauwkost en kroepoek

Na

Chocoladevla met slagroom of yoghurt

vrijdag

Voor

Selderijsoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, wortelen en roomaardappelen

Rauwkost v/d dag

Na

Boerenjongensmousse of yoghurt

zaterdag

Voor

Aspergesoep of runderbouillon

Hoofd

Bon femme met een kippenpoot

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of tomatenbouillon

Hoofd

Cordonbleu, broccoli en gebakken aardappelschijfjes

Rauwkost

Na

Chocoladebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 8

maandag

Voor

Goulashsoep of groentebouillon

Hoofd

Katenschijf met jus, witlof met ham/kaas en

gekookte aardappelen

Rauwkost

Na

Karamelvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Linzensoep met spekjes of kippenbouillon

Hoofd

Huisgemaakte kip-kerrie met rijst

wokgroenten

Rauwkost

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassings menu van de chef

donderdag

Voor

Heldere champignonsoep of runderbouillon

Hoofd

Pasta met Carbonarasaus

Rauwkost v/d dag

Na

Kersenvla of yoghurt

vrijdag

Voor

Tomaten/groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Kibbeling met remouladesaus, gemengde groente en frietjes

Rauwkost v/d dag

Na

citroen vla of yoghurt

zaterdag

Voor

Uiensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot hutspot met Hachee

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Kalfssoep of aspergebouillon

Hoofd

Varkenshaas met Champignonsaus,

Gebakken aardappelen

Stoofappeltje, boontjes en rauwkost

Na

Sinaasappelbavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 15

maandag

Voor

Goulashsoep of groentebouillon

Hoofd

Rijst met een kipstoof
Gemarineerde Tomaten

Na

Karamelvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Heldere kippensoep of Tomatenbouillon

Hoofd

Procureurlapje, witlof & gekookte aardappel
rauwkost

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de chef


donderdag

Voor

Licht gebonden crème soep met tuinkers of runderbouillon

Hoofd

Macaroni-schotel met een gebakken ei
Geraspte kaas / rucola
Rauwkost

Na

Dame blanche of yoghurt

vrijdag

Voor

Tomaten/groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Kibbeling met remouladesaus, puree &

gemengde groente

rauwkost

Na

Perziken mousse of Yoghurt

zaterdag

Voor

Uiensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot andijvie met een gehaktbal
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Aspergesoep of kippenbouillon

Hoofd

Varkenshaas met champignonsaus,
Gebakken aardappelen & bloemkool met kaas rauwkost

Na

Sinaasappelbavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 16

maandag

Voor

Groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Mekongrijst met kipkerrie
Wok Siam
Rauwkost

Na

Yoghurt appel/kaneel of yoghurt

dinsdag

Voor

Bospaddenstoelensoep of runderbouillon

Hoofd

Gehaktschijf, broccoli en aardappelpuree
Rauwkost

Na

Vla flip of yoghurt

woensdag

Voor

Kerriesoep of tomatenbouillon

Hoofd

Lasagne
Rauwkost

Na

Hopjesvla of yoghurt



donderdag

Voor

Paprikasoep of kippenbouillon

Hoofd

Gyros & gebakken aardappel in schil
Kartoffel salade

Na

Deense Vla mouse of yoghurt

vrijdag

Voor

Crème soep met ham of groentebouillon

Hoofd

Zalmfilet met tuinkruidensaus, schorseneren en

Duchesse aardappelen

Rauwkost

Na

Roomijsbeker of yoghurt

zaterdag

Voor

Mosterdsoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot van het huis met een braadworst
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Minestronesoep of Tuinkruidenbouillon

Hoofd

Stoofrollade met portsaus,

gebakken aardappelen kroketten & Spruitjes met spekjes

Rauwkost/Tutti Frutti

Na

Vanillebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 17

maandag

Voor

Aspergesoep of een runderbouillon

Hoofd

Rijst met rendang &

Gebroken boontjes

Rauwkost

Na

Aardbeien vla of yoghurt

dinsdag

Voor

Prei soep of een kippenbouillon

Hoofd

Runderlap met jus, spinazie & puree

Rauwkost

Na

Griesmeeltoetje of yoghurt

woensdag

Voor

Uiensoep of een groentebouillon

Hoofd

Pasta carbonara met geraspte kaas en rucola

Rauwkost

Na

Tiramisu of yoghurt



donderdag

Voor

Paprika soep of kippenbouillon

Hoofd

Koningsburger, doperwten &

Gebakken aardappelen

Rauwkost

Na

Dubbel vla of yoghurt

vrijdag

Voor

Juliennesoep of Runderbouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, rode bieten &

roomaardappel

Rauwkost van de dag

Na

Chipolata Bavrois of yoghurt

zaterdag

Voor

Champignon soep of aspergebouillon

Hoofd

Stamppot Zomer Zuurkool met een speklap

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Kippensoep of tomatenbouillon

Hoofd

Gepaneerde schnitzel met ui en spek, gebakken aardappel garnituur en romanesco mix

Rauwkost van de dag

Na

Advocaatbavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 18

maandag

Voor

Tomatensoep of groente bouillon

Hoofd

Hachee, puree, rode kool &

stoofpeertje

rode kool met appeltjes

rauwkost

Na

frambozenvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Vermicellisoep of champignonbouillon

Hoofd

Gehaktbal, bloemkool & gekookte aardappels

Rauwkost

Na

Aardbeienijs of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de chef



donderdag

Voor

Groentesoep of runderbouillon

Hoofd

Nasi met kipsate, atjar en kroepoek

Na

Mandarijnen Vla of yoghurt

vrijdag

Voor

Kerriesoep of tomatenbouillon

Hoofd

Gebakken kibbeling, spinazie en gekookte kriel

rauwkost

Na

Vanille vla of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere tomatensoep of runderbouillon

Hoofd

Shoarmaschotel met frites

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Aspergesoep of groentebouillon

Hoofd

Kippendij met paprikasaus

Zomer groente & aardappel garnituur

Rauwkost

Na

Rum rozijnen bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 19

maandag

Voor

Lente ui soep of runderbouillon

Hoofd

Rijstschotel, Mexico mix & een omelet Rauwkost

Na

Peren kwark of yoghurt

dinsdag

Voor

Paprikasoep of groentebouillon

Hoofd

Slavink, spruiten en gekookte aardappelen + rauwkost

Na

Vanille yoghurt of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere Chinese tomatensoep of champignonbouillon

Hoofd

Bami goreng met een Loempia en babi pangang
Atjar en kroepoek
rauwkost

Na

Chocoladevla met slagroom of yoghurt


donderdag

Voor

Koningensoep of runderbouillon

Hoofd

Jagersrollade, roomprei & kruidenpuree + Rauwkost

Na

Frambozenvla of yoghurt

vrijdag

Voor

Selderijsoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, wortelen en gekookte krieltjes
Rauwkost v/d dag

Na

Boerenjongensmousse of yoghurt

zaterdag

Voor

Champignonsoep of kippenbouillon

Hoofd

Bon femme met een kippenpoot
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of aspergebouillon

Hoofd

Cordonbleu, broccoli en gebakken aardappelgarnituur
Rauwkost

Na

Chocoladebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 20

maandag

Voor

Goulashsoep of groentebouillon

Hoofd

Rijst met een kipstoof
Gemarineerde Tomaten

Na

Karamelvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Heldere kippensoep of Tomatenbouillon

Hoofd

Procureurlapje, witlof & gekookte aardappel
rauwkost

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de chef


donderdag

Voor

Licht gebonden crème soep met tuinkers of runderbouillon

Hoofd

Macaroni-schotel met een gebakken ei
Geraspte kaas / rucola
Rauwkost

Na

Dame blanche of yoghurt

vrijdag

Voor

Tomaten/groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Kibbeling met remouladesaus, puree &

gemengde groente

rauwkost

Na

Perziken mousse of Yoghurt

zaterdag

Voor

Uiensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot andijvie met een gehaktbal
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Aspergesoep of kippenbouillon

Hoofd

Varkenshaas met champignonsaus,
Gebakken aardappelen & bloemkool met kaas rauwkost

Na

Sinaasappelbavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 21

maandag

Voor

Groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Mekongrijst met kipkerrie
Wok Siam
Rauwkost

Na

Yoghurt appel/kaneel of yoghurt

dinsdag

Voor

Bospaddenstoelensoep of runderbouillon

Hoofd

Gehaktschijf, broccoli en aardappelpuree
Rauwkost

Na

Vla flip of yoghurt

woensdag

Voor

Kerriesoep of tomatenbouillon

Hoofd

Lasagne
Rauwkost

Na

Hopjesvla of yoghurt



donderdag

Voor

Paprikasoep of kippenbouillon

Hoofd

Gyros & gebakken aardappel in schil
Kartoffel salade

Na

Deense Vla mouse of yoghurt

vrijdag

Voor

Crème soep met ham of groentebouillon

Hoofd

Zalmfilet met tuinkruidensaus, schorseneren en

Duchesse aardappelen

Rauwkost

Na

Roomijsbeker of yoghurt

zaterdag

Voor

Mosterdsoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot van het huis met een braadworst
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Minestronesoep of Tuinkruidenbouillon

Hoofd

Stoofrollade met portsaus,

gebakken aardappelen kroketten & Spruitjes met spekjes

Rauwkost/Tutti Frutti

Na

Vanillebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 22

maandag

Voor

Aspergesoep of een runderbouillon

Hoofd

Rijst met rendang &

Gebroken boontjes

Rauwkost

Na

Aardbeien vla of yoghurt

dinsdag

Voor

Prei soep of een kippenbouillon

Hoofd

Runderlap met jus, spinazie & puree

Rauwkost

Na

Griesmeeltoetje of yoghurt

woensdag

Voor

Uiensoep of een groentebouillon

Hoofd

Pasta carbonara met geraspte kaas en rucola

Rauwkost

Na

Tiramisu of yoghurt



donderdag

Voor

Paprika soep of kippenbouillon

Hoofd

Koningsburger, doperwten &

Gebakken aardappelen

Rauwkost

Na

Dubbel vla of yoghurt

vrijdag

Voor

Juliennesoep of Runderbouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, rode bieten &

roomaardappel

Rauwkost van de dag

Na

Chipolata Bavrois of yoghurt

zaterdag

Voor

Champignon soep of aspergebouillon

Hoofd

Stamppot Zomer Zuurkool met een speklap

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Kippensoep of tomatenbouillon

Hoofd

Gepaneerde schnitzel met ui en spek, gebakken aardappel garnituur en romanesco mix

Rauwkost van de dag

Na

Advocaatbavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 23

maandag

Voor

Tomatensoep of groente bouillon

Hoofd

Hachee, puree, rode kool &

stoofpeertje

rode kool met appeltjes

rauwkost

Na

frambozenvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Vermicellisoep of champignonbouillon

Hoofd

Gehaktbal, bloemkool & gekookte aardappels

Rauwkost

Na

Aardbeienijs of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de chef



donderdag

Voor

Groentesoep of runderbouillon

Hoofd

Nasi met kipsate, atjar en kroepoek

Na

Mandarijnen Vla of yoghurt

vrijdag

Voor

Kerriesoep of tomatenbouillon

Hoofd

Gebakken kibbeling, spinazie en gekookte kriel

rauwkost

Na

Vanille vla of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere tomatensoep of runderbouillon

Hoofd

Shoarmaschotel met frites

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Aspergesoep of groentebouillon

Hoofd

Kippendij met paprikasaus

Zomer groente & aardappel garnituur

Rauwkost

Na

Rum rozijnen bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 24

maandag

Voor

Lente ui soep of runderbouillon

Hoofd

Rijstschotel, Mexico mix & een omelet Rauwkost

Na

Peren kwark of yoghurt

dinsdag

Voor

Paprikasoep of groentebouillon

Hoofd

Slavink, spruiten en gekookte aardappelen + rauwkost

Na

Vanille yoghurt of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere Chinese tomatensoep of champignonbouillon

Hoofd

Bami goreng met een Loempia en babi pangang
Atjar en kroepoek
rauwkost

Na

Chocoladevla met slagroom of yoghurt


donderdag

Voor

Koningensoep of runderbouillon

Hoofd

Jagersrollade, roomprei & kruidenpuree + Rauwkost

Na

Frambozenvla of yoghurt

vrijdag

Voor

Selderijsoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, wortelen en gekookte krieltjes
Rauwkost v/d dag

Na

Boerenjongensmousse of yoghurt

zaterdag

Voor

Champignonsoep of kippenbouillon

Hoofd

Bon femme met een kippenpoot
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of aspergebouillon

Hoofd

Cordonbleu, broccoli en gebakken aardappelgarnituur
Rauwkost

Na

Chocoladebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 25

maandag

Voor

Goulashsoep of groentebouillon

Hoofd

Rijst met een kipstoof
Gemarineerde Tomaten

Na

Karamelvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Heldere kippensoep of Tomatenbouillon

Hoofd

Procureurlapje, witlof & gekookte aardappel
rauwkost

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de chef


donderdag

Voor

Licht gebonden crème soep met tuinkers of runderbouillon

Hoofd

Macaroni-schotel met een gebakken ei
Geraspte kaas / rucola
Rauwkost

Na

Dame blanche of yoghurt

vrijdag

Voor

Tomaten/groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Kibbeling met remouladesaus, puree &

gemengde groente

rauwkost

Na

Perziken mousse of Yoghurt

zaterdag

Voor

Uiensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot andijvie met een gehaktbal
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Aspergesoep of kippenbouillon

Hoofd

Varkenshaas met champignonsaus,
Gebakken aardappelen & bloemkool met kaas rauwkost

Na

Sinaasappelbavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 26

maandag

Voor

Groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Mekongrijst met kipkerrie
Wok Siam
Rauwkost

Na

Yoghurt appel/kaneel of yoghurt

dinsdag

Voor

Bospaddenstoelensoep of runderbouillon

Hoofd

Gehaktschijf, broccoli en aardappelpuree
Rauwkost

Na

Vla flip of yoghurt

woensdag

Voor

Kerriesoep of tomatenbouillon

Hoofd

Lasagne
Rauwkost

Na

Hopjesvla of yoghurt



donderdag

Voor

Paprikasoep of kippenbouillon

Hoofd

Gyros & gebakken aardappel in schil
Kartoffel salade

Na

Deense Vla mouse of yoghurt

vrijdag

Voor

Crème soep met ham of groentebouillon

Hoofd

Zalmfilet met tuinkruidensaus, schorseneren en

Duchesse aardappelen

Rauwkost

Na

Roomijsbeker of yoghurt

zaterdag

Voor

Mosterdsoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot van het huis met een braadworst
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Minestronesoep of Tuinkruidenbouillon

Hoofd

Stoofrollade met portsaus,

gebakken aardappelen kroketten & Spruitjes met spekjes

Rauwkost/Tutti Frutti

Na

Vanillebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 27

maandag

Voor

Aspergesoep of een runderbouillon

Hoofd

Rijst met rendang &

Gebroken boontjes

Rauwkost

Na

Aardbeien vla of yoghurt

dinsdag

Voor

Prei soep of een kippenbouillon

Hoofd

Runderlap met jus, spinazie & puree

Rauwkost

Na

Griesmeeltoetje of yoghurt

woensdag

Voor

Uiensoep of een groentebouillon

Hoofd

Pasta carbonara met geraspte kaas en rucola

Rauwkost

Na

Tiramisu of yoghurt



donderdag

Voor

Paprika soep of kippenbouillon

Hoofd

Koningsburger, doperwten &

Gebakken aardappelen

Rauwkost

Na

Dubbel vla of yoghurt

vrijdag

Voor

Juliennesoep of Runderbouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, rode bieten &

roomaardappel

Rauwkost van de dag

Na

Chipolata Bavrois of yoghurt

zaterdag

Voor

Champignon soep of aspergebouillon

Hoofd

Stamppot Zomer Zuurkool met een speklap

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Kippensoep of tomatenbouillon

Hoofd

Gepaneerde schnitzel met ui en spek, gebakken aardappel garnituur en romanesco mix

Rauwkost van de dag

Na

Advocaatbavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 28

maandag

Voor

Tomatensoep of groente bouillon

Hoofd

Hachee, puree, rode kool &

stoofpeertje

rode kool met appeltjes

rauwkost

Na

frambozenvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Vermicellisoep of champignonbouillon

Hoofd

Gehaktbal, bloemkool & gekookte aardappels

Rauwkost

Na

Aardbeienijs of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de chef



donderdag

Voor

Groentesoep of runderbouillon

Hoofd

Nasi met kipsate, atjar en kroepoek

Na

Mandarijnen Vla of yoghurt

vrijdag

Voor

Kerriesoep of tomatenbouillon

Hoofd

Gebakken kibbeling, spinazie en gekookte kriel

rauwkost

Na

Vanille vla of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere tomatensoep of runderbouillon

Hoofd

Shoarmaschotel met frites

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Aspergesoep of groentebouillon

Hoofd

Kippendij met paprikasaus

Zomer groente & aardappel garnituur

Rauwkost

Na

Rum rozijnen bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 29

maandag

Voor

Lente ui soep of runderbouillon

Hoofd

Rijstschotel, Mexico mix & een omelet Rauwkost

Na

Peren kwark of yoghurt

dinsdag

Voor

Paprikasoep of groentebouillon

Hoofd

Slavink, spruiten en gekookte aardappelen + rauwkost

Na

Vanille yoghurt of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere Chinese tomatensoep of champignonbouillon

Hoofd

Bami goreng met een Loempia en babi pangang
Atjar en kroepoek
rauwkost

Na

Chocoladevla met slagroom of yoghurt


donderdag

Voor

Koningensoep of runderbouillon

Hoofd

Jagersrollade, roomprei & kruidenpuree + Rauwkost

Na

Frambozenvla of yoghurt

vrijdag

Voor

Selderijsoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, wortelen en gekookte krieltjes
Rauwkost v/d dag

Na

Boerenjongensmousse of yoghurt

zaterdag

Voor

Champignonsoep of kippenbouillon

Hoofd

Bon femme met een kippenpoot
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of aspergebouillon

Hoofd

Cordonbleu, broccoli en gebakken aardappelgarnituur
Rauwkost

Na

Chocoladebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 30

maandag

Voor

Goulashsoep of groentebouillon

Hoofd

Rijst met een kipstoof
Gemarineerde Tomaten

Na

Karamelvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Heldere kippensoep of Tomatenbouillon

Hoofd

Procureurlapje, witlof & gekookte aardappel
rauwkost

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de chef


donderdag

Voor

Licht gebonden crème soep met tuinkers of runderbouillon

Hoofd

Macaroni-schotel met een gebakken ei
Geraspte kaas / rucola
Rauwkost

Na

Dame blanche of yoghurt

vrijdag

Voor

Tomaten/groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Kibbeling met remouladesaus, puree &

gemengde groente

rauwkost

Na

Perziken mousse of Yoghurt

zaterdag

Voor

Uiensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot andijvie met een gehaktbal
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Aspergesoep of kippenbouillon

Hoofd

Varkenshaas met champignonsaus,
Gebakken aardappelen & bloemkool met kaas rauwkost

Na

Sinaasappelbavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 31

maandag

Voor

Groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Mekongrijst met kipkerrie
Wok Siam
Rauwkost

Na

Yoghurt appel/kaneel of yoghurt

dinsdag

Voor

Bospaddenstoelensoep of runderbouillon

Hoofd

Gehaktschijf, broccoli en aardappelpuree
Rauwkost

Na

Vla flip of yoghurt

woensdag

Voor

Kerriesoep of tomatenbouillon

Hoofd

Lasagne
Rauwkost

Na

Hopjesvla of yoghurt



donderdag

Voor

Paprikasoep of kippenbouillon

Hoofd

Gyros & gebakken aardappel in schil
Kartoffel salade

Na

Deense Vla mouse of yoghurt

vrijdag

Voor

Crème soep met ham of groentebouillon

Hoofd

Zalmfilet met tuinkruidensaus, schorseneren en

Duchesse aardappelen

Rauwkost

Na

Roomijsbeker of yoghurt

zaterdag

Voor

Mosterdsoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot van het huis met een braadworst
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Minestronesoep of Tuinkruidenbouillon

Hoofd

Stoofrollade met portsaus,

gebakken aardappelen kroketten & Spruitjes met spekjes

Rauwkost/Tutti Frutti

Na

Vanillebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 32

maandag

Voor

Aspergesoep of een runderbouillon

Hoofd

Rijst met rendang &

Gebroken boontjes

Rauwkost

Na

Aardbeien vla of yoghurt

dinsdag

Voor

Prei soep of een kippenbouillon

Hoofd

Runderlap met jus, spinazie & puree

Rauwkost

Na

Griesmeeltoetje of yoghurt

woensdag

Voor

Uiensoep of een groentebouillon

Hoofd

Pasta carbonara met geraspte kaas en rucola

Rauwkost

Na

Tiramisu of yoghurt



donderdag

Voor

Paprika soep of kippenbouillon

Hoofd

Koningsburger, doperwten &

Gebakken aardappelen

Rauwkost

Na

Dubbel vla of yoghurt

vrijdag

Voor

Juliennesoep of Runderbouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, rode bieten &

roomaardappel

Rauwkost van de dag

Na

Chipolata Bavrois of yoghurt

zaterdag

Voor

Champignon soep of aspergebouillon

Hoofd

Stamppot Zomer Zuurkool met een speklap

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Kippensoep of tomatenbouillon

Hoofd

Gepaneerde schnitzel met ui en spek, gebakken aardappel garnituur en romanesco mix

Rauwkost van de dag

Na

Advocaatbavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 33

maandag

Voor

Tomatensoep of groente bouillon

Hoofd

Hachee, puree, rode kool &

stoofpeertje

rode kool met appeltjes

rauwkost

Na

frambozenvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Vermicellisoep of champignonbouillon

Hoofd

Gehaktbal, bloemkool & gekookte aardappels

Rauwkost

Na

Aardbeienijs of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de chef



donderdag

Voor

Groentesoep of runderbouillon

Hoofd

Nasi met kipsate, atjar en kroepoek

Na

Mandarijnen Vla of yoghurt

vrijdag

Voor

Kerriesoep of tomatenbouillon

Hoofd

Gebakken kibbeling, spinazie en gekookte kriel

rauwkost

Na

Vanille vla of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere tomatensoep of runderbouillon

Hoofd

Shoarmaschotel met frites

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Aspergesoep of groentebouillon

Hoofd

Kippendij met paprikasaus

Zomer groente & aardappel garnituur

Rauwkost

Na

Rum rozijnen bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 34

maandag

Voor

Lente ui soep of runderbouillon

Hoofd

Rijstschotel, Mexico mix & een omelet Rauwkost

Na

Peren kwark of yoghurt

dinsdag

Voor

Paprikasoep of groentebouillon

Hoofd

Slavink, spruiten en gekookte aardappelen + rauwkost

Na

Vanille yoghurt of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere Chinese tomatensoep of champignonbouillon

Hoofd

Bami goreng met een Loempia en babi pangang
Atjar en kroepoek
rauwkost

Na

Chocoladevla met slagroom of yoghurt


donderdag

Voor

Koningensoep of runderbouillon

Hoofd

Jagersrollade, roomprei & kruidenpuree + Rauwkost

Na

Frambozenvla of yoghurt

vrijdag

Voor

Selderijsoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, wortelen en gekookte krieltjes
Rauwkost v/d dag

Na

Boerenjongensmousse of yoghurt

zaterdag

Voor

Champignonsoep of kippenbouillon

Hoofd

Bon femme met een kippenpoot
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of aspergebouillon

Hoofd

Cordonbleu, broccoli en gebakken aardappelgarnituur
Rauwkost

Na

Chocoladebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 35

maandag

Voor

Goulashsoep of groentebouillon

Hoofd

Rijst met een kipstoof
Gemarineerde Tomaten

Na

Karamelvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Heldere kippensoep of Tomatenbouillon

Hoofd

Procureurlapje, witlof & gekookte aardappel
rauwkost

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de chef


donderdag

Voor

Licht gebonden crème soep met tuinkers of runderbouillon

Hoofd

Macaroni-schotel met een gebakken ei
Geraspte kaas / rucola
Rauwkost

Na

Dame blanche of yoghurt

vrijdag

Voor

Tomaten/groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Kibbeling met remouladesaus, puree &

gemengde groente

rauwkost

Na

Perziken mousse of Yoghurt

zaterdag

Voor

Uiensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot andijvie met een gehaktbal
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Aspergesoep of kippenbouillon

Hoofd

Varkenshaas met champignonsaus,
Gebakken aardappelen & bloemkool met kaas rauwkost

Na

Sinaasappelbavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 36

maandag

Voor

Groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Mekongrijst met kipkerrie
Wok Siam
Rauwkost

Na

Yoghurt appel/kaneel of yoghurt

dinsdag

Voor

Bospaddenstoelensoep of runderbouillon

Hoofd

Gehaktschijf, broccoli en aardappelpuree
Rauwkost

Na

Vla flip of yoghurt

woensdag

Voor

Kerriesoep of tomatenbouillon

Hoofd

Lasagne
Rauwkost

Na

Hopjesvla of yoghurt



donderdag

Voor

Paprikasoep of kippenbouillon

Hoofd

Gyros & gebakken aardappel in schil
Kartoffel salade

Na

Deense Vla mouse of yoghurt

vrijdag

Voor

Crème soep met ham of groentebouillon

Hoofd

Zalmfilet met tuinkruidensaus, schorseneren en

Duchesse aardappelen

Rauwkost

Na

Roomijsbeker of yoghurt

zaterdag

Voor

Mosterdsoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot van het huis met een braadworst
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Minestronesoep of Tuinkruidenbouillon

Hoofd

Stoofrollade met portsaus,

gebakken aardappelen kroketten & Spruitjes met spekjes

Rauwkost/Tutti Frutti

Na

Vanillebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 37

maandag

Voor

Aspergesoep of een runderbouillon

Hoofd

Rijst met rendang &

Gebroken boontjes

Rauwkost

Na

Aardbeien vla of yoghurt

dinsdag

Voor

Prei soep of een kippenbouillon

Hoofd

Runderlap met jus, spinazie & puree

Rauwkost

Na

Griesmeeltoetje of yoghurt

woensdag

Voor

Uiensoep of een groentebouillon

Hoofd

Pasta carbonara met geraspte kaas en rucola

Rauwkost

Na

Tiramisu of yoghurt



donderdag

Voor

Paprika soep of kippenbouillon

Hoofd

Koningsburger, doperwten &

Gebakken aardappelen

Rauwkost

Na

Dubbel vla of yoghurt

vrijdag

Voor

Juliennesoep of Runderbouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, rode bieten &

roomaardappel

Rauwkost van de dag

Na

Chipolata Bavrois of yoghurt

zaterdag

Voor

Champignon soep of aspergebouillon

Hoofd

Stamppot Zomer Zuurkool met een speklap

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Kippensoep of tomatenbouillon

Hoofd

Gepaneerde schnitzel met ui en spek, gebakken aardappel garnituur en romanesco mix

Rauwkost van de dag

Na

Advocaatbavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 38

maandag

Voor

Tomatensoep of groente bouillon

Hoofd

Hachee, puree, rode kool &

stoofpeertje

rode kool met appeltjes

rauwkost

Na

frambozenvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Vermicellisoep of champignonbouillon

Hoofd

Gehaktbal, bloemkool & gekookte aardappels

Rauwkost

Na

Aardbeienijs of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de chef



donderdag

Voor

Groentesoep of runderbouillon

Hoofd

Nasi met kipsate, atjar en kroepoek

Na

Mandarijnen Vla of yoghurt

vrijdag

Voor

Kerriesoep of tomatenbouillon

Hoofd

Gebakken kibbeling, spinazie en gekookte kriel

rauwkost

Na

Vanille vla of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere tomatensoep of runderbouillon

Hoofd

Shoarmaschotel met frites

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Aspergesoep of groentebouillon

Hoofd

Kippendij met paprikasaus

Zomer groente & aardappel garnituur

Rauwkost

Na

Rum rozijnen bavarois of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 39

maandag

Voor

Lente ui soep of runderbouillon

Hoofd

Rijstschotel, Mexico mix & een omelet Rauwkost

Na

Peren kwark of yoghurt

dinsdag

Voor

Paprikasoep of groentebouillon

Hoofd

Slavink, spruiten en gekookte aardappelen + rauwkost

Na

Vanille yoghurt of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere Chinese tomatensoep of champignonbouillon

Hoofd

Bami goreng met een Loempia en babi pangang
Atjar en kroepoek
rauwkost

Na

Chocoladevla met slagroom of yoghurt


donderdag

Voor

Koningensoep of runderbouillon

Hoofd

Jagersrollade, roomprei & kruidenpuree + Rauwkost

Na

Frambozenvla of yoghurt

vrijdag

Voor

Selderijsoep of groentebouillon

Hoofd

Gebakken vis met remouladesaus, wortelen en gekookte krieltjes
Rauwkost v/d dag

Na

Boerenjongensmousse of yoghurt

zaterdag

Voor

Champignonsoep of kippenbouillon

Hoofd

Bon femme met een kippenpoot
Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Groentesoep of aspergebouillon

Hoofd

Cordonbleu, broccoli en gebakken aardappelgarnituur
Rauwkost

Na

Chocoladebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 40

maandag

Voor

Goulashsoep of groentebouillon

Hoofd

Rijst met een kipstoof

Gemarineerde Tomaten

Na

Karamelvla of yoghurt

dinsdag

Voor

Heldere kippensoep of Tomatenbouillon

Hoofd

Procureurlapje, witlof & gekookte aardappel

rauwkost

Na

Perzik kwark of yoghurt

woensdag

Verrassingsmenu van de Chef


donderdag

Voor

Licht gebonden crème soep met tuinkers of runderbouillon

Hoofd

Macaroni-schotel met een gebakken ei

Geraspte kaas / rucola

Rauwkost

Na

Dame blanche of yoghurt

vrijdag

Voor

Tomaten/groentesoep of groentebouillon

Hoofd

Kibbeling met remouladesaus, puree &

gemengde groente

rauwkost

Na

Perziken mousse of Yoghurt

zaterdag

Voor

Uiensoep of runderbouillon

Hoofd

Stamppot andijvie met een gehaktbal

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Aspergesoep of kippenbouillon

Hoofd

Varkenshaas met champignonsaus,

Gebakken aardappelen & bloemkool met kaas rauwkost

Na

Sinaasappelbavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.

Week 41

maandag

Voor

Kerriesoep of groentebouillon

Hoofd

Luxe burger met jus, broccoli en aardappelen-gratin

Rauwkost

Na

Griesmeel vla of yoghurt

dinsdag

Voor

Gebonden bospaddenstoelensoep of runderbouillon

Hoofd

Procureurlapje, Rode bieten en aardappelpuree

Rauwkost

Na

Vlaflip of yoghurt

woensdag

Voor

Heldere aspergesoep of kruidenbouillon

Hoofd

Mekong rijst

Stoofpotje van kip

Tomatensalade

Na

Roomvla met slagroom of yoghurt



donderdag

Voor

Gebonden mosterdsoep of runderbouillon

Hoofd

Hawaï schnitzel

Gebakken aardappel en doperwten

Rauwkost

Na

Hopjesvla met slagroom of yoghurt

vrijdag

Voor

Koningen soep of groentebouillon

Hoofd

Zalmfilet met hollandaise-saus, schorseneren en een dille puree

Rauwkost v/d dag

Na

Bosvruchtenkwark of yoghurt

zaterdag

Voor

Heldere Kippensoep of tomatenbouillon

Hoofd

Stamppot van het huis met een gehaktbal

Rauwkost

Na

Toetje van de dag

zondag

Voor

Minestronesoep of runderbouillon

Hoofd

Stoofrollade met rode wijnsaus, gebakken aardappelen, spruitjes met ui en spek

Rauwkost v/d dag

Na

Vanillebavarois met slagroom of yoghurt

Extra informatie
  • Dagelijks serveren wij, indien gewenst, appelmoes en hebben wij aardappelpuree voor de liefhebbers.
  • Sauzen serveren wij apart van de maaltijd.
  • Mocht u andere wensen hebben, kunt u terecht bij onze medewerkers.
  • Na het dessert schenken wij graag nog een kopje koffie.
  • Regelmatig (mimimaal 2 x per 5 weken) bieden we een thema maaltijd aan.